Native uitgevers platform


Als uitgever heb je snel te maken met lager wordende advertentietarieven en toenemend gebruik van adblockers. Dit heeft teruglopende advertentie-inkomsten tot gevolg en dat is gevaarlijk voor de continuïteit van je uitgave!

nVision is het eerste en enige native advertising platform dat op schaal beschikbaar is in Nederland. Gelanceerd eind 2014 hebben inmiddels tientallen uitgevers de technologie omarmd en geïntegreerd. Hierdoor bereiken adverteerders met nVision inmiddels ruim 3 miljoen Nederlanders.

Omdat de native uitingen van nVision als minder ‘irritant’ worden ervaren door bezoekers werken ze beter en zijn adverteerders bereid om er meer voor te betalen.

Als je je aansluit bij nVision kun je meteen gaan genieten van native campagne-inkomsten.

Self- of full-service
Het native platform van nVision kan worden gewhite-labeled voor eigen gebruik maar je kunt ook onze adverteerders toegang geven tot jouw website.

Elke maand adverteren tientallen adverteerders op het nVision platform, je kunt dus meteen beginnen met geld verdienen!

Meer weten over de mogelijkheden van nVision? Neem dan contact op met ons en vraag naar Rogier de Ruijter of Marc van der Ploeg.

 • 100% VIEWABLE

  Geen discussies meer met adverteerders over advertenties die niet zijn gezien. nVision laadt pas op het moment dat de uiting in beeld is, 100% viewable dus!

 • Stop adblock groei

  Niemand vindt advertenties leuk, toch? Onderzoeken wijzen uit dat native advertising de minst ‘irritante’ vorm van advertenties zijn. Bye bye adblockers!

 • Native video

  Maak naast native campagnes ook meteen aanspraak op de groeiende video budgetten van adverteerders. Twee vliegen in een klap, lekker!

 • Responsive

  Uiteraard werken onze uitingen op alle schermen en apparaten. Desktop, tablet, smartphone… lekker responsive. Oh ja, er is ook een SDK…

 • Direct en programmatic

  nVision kan worden ingezet voor (je eigen) directe campagnes maar adverteerders kunnen ook met hun eigen DSP programmatic inkopen op het platform.

 • you're in control

  Je kunt je eigen look and feel aan de native uitingen meegeven. Wel of niet expandable, wel of geen video… you want it, you got it! Power to you!

nVision op je website?

Wil je weten hoe nVision je aan meer omzet en minder adblockers kan helpen? Neem dan contact op met een van onze specialisten!